“Ξύπνα πατέρα για να θυμώσεις που θάβουνε αζωντανό το γιο σου”, σχολιάζει η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη

Μία από τις κόρες του Λευτέρη Καλομοίρη, αποτυπώνει τη δική της εκδοχή αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του πατέρα της, σε παράθεση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια μέρα μετά την απόφαση του ΜΟ Χανίων για το διπλό φονικό, που επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στο Μανώλη Καλομοίρη, μία από τις αδελφές του, και κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη, αναφέρει, «Μεγάλος και διπλός ο καημός μας.
Ξύπνα Πατέρα να κλάψεις μαζί μας…..
Ξύπνα να ανοίξεις τα φτερά σου να προστατέψεις τον καλό σου γιο, που μέσα στον βρασμό της ψυχής του όταν σε βρήκε να κείτεσαι με τον θεριστή της ζωής σου να βρίσκεται απάνω σου, εσηκωσε κι αυτός το χέρι του κι απάντησε στον θάνατο..
Ξύπνα πατέρα να παρηγορήσεις τα πιο αδικημένα ματια που στέρεψαν απο δάκρυα..της μάνας μας!! Που δίπλα της ξεψύχησες κι απόρησε η ψυχή σου.
Ξύπνα πατέρα ειρηνοποιέ για να θυμώσεις που θάβουνε αζωντανό το γιο σου..
Ξύπνα να σου διηγηθούμε τα ψέματα που ακούστηκαν στη δίκη του παιδιού σου και βεβηλώθηκε για άλλη μια φορά η μνήμη σου.
Βουβάθηκε πατέρα η δικαιοσύνη και κάθε δίκαιο στόμα σώπασε!
Ξύπνα πατέρα να μας υπερασπιστείς! Να πεις πως έφυγες απο οπλισμένο θεριστή που τη χαρά του σπιτιού μας εθέρισε χωρίς μυαλό και σκέψη..
Ξύπνα αδικοθανατωμένε μας πατέρα να πάρεις απ’ το χέρι τα παιδιά σου να σύρεις πρώτος το χορό και να μας υποσχεθείς πως είναι όνειρο κακό και θα ξυπνησουμε! Και πως αυτό ειναι το μόνο ψέμα…
Άχι πατέρα… Αχ Μανόλη μας».

_______________________________

* Flashnews.gr