Βύρωνας: Κατέληξε ο 19χρονος αθλητής της Δόξας Βύρωνα, Ακύλας Ζαχαριάδης

Για ένα μήνα ο 19χρονος αθλητής, παρέμενε σε νοσηλεία στη ΜΕΘ, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αθλητικό Σωματείο στο οποίο αγωνιζόταν ο νεαρός αθλητής, «Η οικογένεια της Δόξας Βύρωνος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια και την οδύνη της στην οικογένεια του αθλητή του τμήματος χάντμπολ Ακύλα Ζαχαριάδη (γεν. 2002) ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Ανακοίνωση εξέδωσε, και η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ, «Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη.

Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του, έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 19 ετών. Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα».