Βύρωνας: Καταδίωξη με εμβολισμό δικύκλου της “Ζ” και σύλληψη για τους κλέφτες δικύκλου

Με κουκούλες τύπου full face οι αναβάτε δικύκλου με “πατάκι” επιχείρησαν να κλέψουν ΜΟΤΑ οταν έγιαναν αντιληπτοί από ππληρώματα της Ζ

Με την αλλαγή της πρωινής βάρδιας για τα πληρώματα της Αμεσης Δράσης (04/10-06.30) , το κέντρο της ΑΔ έχει διαβιβάσει αναζητήσεις για σκούτερ μεγάλου κυβισμού με τους αναβάτες του δικύκλου υπόπτους για κλοπές μοτοσυκλετών. Τρία πληρώματα της Ζ εντόπισαν το δίκυκλο στην περιοχή του Βύρωνα με τον οδηγό να κάνει “πατάκι” σε σκούτερ “T max” στο οποίο επέβαινε συνεργός του και μόλις είχαν αφαιρέσει από την περιοχή του Βύρωνα.

Ελαφρά τραυματίας Αστυνομικός της Ζ

Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των Αστυνομικών, ξεκίνησε καταδίωξη, με τον δέυτερο να εγκαταλείπει το κλεμμένο δίκυκλο και ως συνεπιβάτης να ειβιβάζεται στο σκουτερ του συνεργού του. Κατά την καταδίωξη, επί της Λ. βουλιαγμένης στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ο οδηγός του σκουτερ επιχείρησε να  διεμβολίσει την υπηρεσική μηχανή της Ζ στην προσπάθειά του να διαφύγουν, ωστόσο οι Αστυνομικοι κατάφεραν να εγκλωβίσουν το δίκυκλο των δραστών, καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσκαν στο οδόστρωμα. Οι δύο επιβαίνοντες επιχείρησαν πεζή με κίνηση σε αντίθετες κατευθύνσεις να διαφύγουν.

Χωρίς πινακίδες το δίκυκλο των δραστών, με διαρρηκτικά εργαλεία κάτω από τη σέλλα

Αστυνομικός που καταδίωξε τον συνεπιβάτη του δικύκλου, ενήργησε πυρά εκφοβισμού στον αέρα και με πεζή καταδίωξη, ο δράστης συνελήφθη. Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του προέκυψε  η σύλληψη του 26άχρονου Αρμένη και συνεπιβάτη του δικύκλου  ενώ αναζητήσεις συνεχίζονται για τη σύλληψη του συνεργου και οδηγού του δικύκλου ο  οποίος κατάφερε να διφύγει.