Βριλήσσια: Επίθεση στην οικία του Άρη Πορτοσάλτε

Καταδρομική επιδρομή τάγματος εφόδου κουκουλοφόρων

Με αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους και “τρικάκια” ταραξίες επιτέθηκαν και βανδάλισαν τους κοινόχρηστους χώρους στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. Με ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε, «Η επί ημέρες στοχοποίησή μου από “Αυγή” Κ “Εφ.Συν” έπιασε τόπο: Νυχτερινή επιδρομή στο σπίτι μου! Ο φασισμός επιτίθεται».

Μετά την ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου πολιτικοί ,δημοσιογράφοι και άλλοι χρήστες του μέσου κοινωνική δικτύωσης καταδίκασαν το γεγονός.

Τον περασμένο Φεβρουάριο (06/02) μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» είχαν προχωρήσει σε ανάλογη καταδρομική παρέμβαση με αναγραφή συνθημάτων στην είσοδο της οικίας του Άρη Πορτοσάλτε, ενώ είχαν απορρίψει τρικάκια, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο για «ακροδεξιές απόψεις» και για «φασίστα της διπλανής πόρτας». Με κείμενο ανάληψης ευθύνης, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, δημοσιοποίησαν φωτογραφίες και βίντεο από την καταδρομική δράση τους .

Η ανάρτησή -τότε-  ο Δημοσιογράφος είχε σχολιάσει στο Twitter, «Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο..».