Βραβεύτηκε από τον ΟΗΕ η Αστυνομικός- “παραμυθού”|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Η Αστυνομικός, Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, τιμήθηκε με τον τίτλο, «Υψηλού προφίλ υποστηρίκτρια» (High Profile Supporter) της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Ελλάδα, για την συμβολή της στην παγκόσμια εκστρατεία BACK2SCHOOL του Οργανισμού.

wpid-exofylo_teliko_diorthomeno_new_1.jpgΤη σημαντική διάκριση (18/02), «Υψηλού προφίλ υποστηρίκτρια» (High Profile Supporter), έλαβε η νεαρή αστυνομικός, Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, σε αναγνωριση της προσφοράς της, στην παγκόσμια εκστρατεία για τα παιδιά προσφύγων.
Το βιβλίο «Μια Ζαχαρένια Συνταγή», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις IANOS τον Νοέμβριο 2015, τέθηκε υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας, και τα έσοδά του διατέθηκαν για την ενίσχυση της παγκόσμιας εκστρατείας BACK2SCHOOL του Οργανισμού, σε στηριξη της πρόσβασης στην εκπαίδευση των παιδιών προσφύγων σε όλο τον κόσμο.
Ο τίτλος -High Profile Supporter- απονέμεται σε προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο, με την προσφορά των οποίων στο κοινωνικό σύνολο συμβάλουν τα μέγιστα στο έργο της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε., αποτελώντας πηγή έμπνευσης.


*Κ.Τομαράς, ΑΠΕ-ΜΠΕ