Βουλή: Υπηρεσιακό όχημα παρέσυρε εν κινήσει δίκυκλο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε και μετέφερε στο Νοσοκομείο τον αναβάτη δικύκλου ο οποίος τραυματίσθηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα (12/03-12.50) έξω από την πύλη στην είσοδο της Βουλής, επι της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας. Το υπηρεσιακό όχημα συγκρούστηκε με το δίκυκλο, κατά την αριστερόστροφη πορεία του οδηγού στη Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ διερχόταν το δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο, ο οδηγός στο συνοδευτικό όχημα με κίνηση στο κατερχόμενο της Βασιλίσσης Σοφίας επιχείρησε αριστερή στροφή για να εισέλθει στο χώρο της Βουλής από την πλαϊνή πύλη. Ο αναβάτης του δικύκλου στο ρεύμα ανόδου, μόλις “ανοίγει” στο πράσινο, ακολουθεί τη ροή της κυκλοφορίας, παράλληλα με διερχόμενο ΤΑΧΙ. Αιφνιδιαστικά ο οδηγός του συνοδευτικού κινείται αριστερόστροφα για να εισέλθει στο γκαράζ της Βουλής, όπως αναφέρεται απο αυτόπτες, επιχείρησε να αποφύγει τη σύγκρουση με ελιγμό, ωστόσο το δίκυκλο “βρήκε” στο πίσω μέρος του συνοδευτικού οχήματος, με τον νεαρό να εκτινάσσεται από το δίκυκλο, και προσέκρουσε στο οδόστρωμα. Το συνοδευτικό όχημα μπήκε στο χώρο της Βουλής και ακινητοποιήθηκε. Σημειώνεται ότι η είσοδος των οχημάτων στο χώρο της Βουλής ρυθμίζεται από Τροχονόμο.

Ο αναβάτης του δικύκλου παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενω είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.