Βούλα: Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, συνέλαβε νεαρό επιδειξία επ’ αυτοφώρω να ..αυνανίζεται

Καταγγελία πολιτών στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, κινητοποίησε τα πληρώματα του τομέα σε αναζητήσεις και οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεαρό σάτυρο να ..αυνανίζεται σε δημόσια θέα

Η παρουσία του νεαρού άνδρα στον Αγ. Νεκτάριο στην περιοχή της Βούλας (04/06) και οι κινήσεις του, όταν προσέγγισε δύο 14χρονες ανήλικες μπροστά στις οποίες επιδόθηκε σε αυνανισμό, προκάλεσαν καταγγελίες στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Με ενημέρωση, τα πληρώματα της ΝοτιοΑνατολικής Αττικής και του τομέα των 3Β κινήθηκαν στην περιοχή και αναζήτησαν στις περιγραφές που είχαν λάβει τον νεαρό άνδρα. Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης εντόπισε «εν τω πράττεσθαι» το νεαρό και προχώρησαν στην σύλληψή του. Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του στο ΤΑ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προέκυψε ότι πρόκειται για άνδρα 21 ετών, σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση το modus operadi του νεαρού επιδειξία, ήταν να εντοπίζει έφηβες μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, τις ακολουθούσε, είτε κρυβόταν σε σκοτεινά σημεία αιφνιδιάζοντας τες. Στη συνέχεια εμφανιζόταν μπροστά στις ανήλικες, επιδεικνύοντας τη γενετήσια φύση του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις αυνανιζόταν μπροστά στις έντρομες κοπέλες.

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.