Κάτω Πατήσια: Του άδειασαν το φορτηγό έμφορτο με φιάλες κρασί και τσίπουρο- Συνελήφθη ο Γεωργιανός δράστης από τη ΔΙΑΣ

Άδειασαν φορτηγό παραγωγού και αφαίρεσαν φιάλες κρασί και τσίπουρο, ενώ σε έλεγχο η ΔΙΑΣ Αθηνών εντόπισε Γεωργιανό να μεταφέρει με νοικιασμένο βαν το κλεμμένο εμπόρευμα

Παραγωγός οινοπνευματωδών ποτών ο οποίος διατηρεί αποστακτήριο στην Κόρινθο, φόρτωσε το επαγγελματικό του όχημα με 144 φιάλες κρασιού και 385 κιλά τσίπουρο, και μετέβη στην Αθήνα για διανομές. Στάθμευσε το επεγγελματικό του αυτοκίνητο (04/05)  στην πλατεία Θυμαράκια, στα Κάτω Πατήσια και το επόμενο πρωί θα πραγματοποιούσε τις παραδόσεις όπως είχε προγραμματίσει. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας (05/06) όπως διαπίστωσε την επόμενη ημέρα, άγνωστοι είχαν παραβιάσει το φορτηγό του και είχαν αφαιρέσει όλο το εμπόρευμα συνολικής αξίας περίπου €1.500. Ο επαγγελματίας, κατήγγειλε στο ΤΑ Πατησίων την διάρρηξη και κλοπή του εμπορεύματός του.

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκαν για την καταγγελία. Η ομάδα ΔΙΑΣ Αθηνών, το απόγευμα του Σαββάτου (05/06) εντόπισε επί της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, σεσημασμένο Γεωργιανό, οδηγό σε νοικιασμένο van, και προχώρησε σε έλεγχο. Στο εσωτερικό του νοικιασμένου van οι Αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο εμπόρευμα του Κορίνθιου παραγωγού. Ο Γεωργιανός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία ενώ ο παραγωγός ενημερώθηκε και μετέβη στην Αστυνομική Υπηρεσία απ’ όπου και παρέλαβε τα κατασχεθέντα αλκοολούχα ποτά που είχαν αφαιρέσει από το επαγγελματικό του όχημα.