Βούλα: Ferrari προσέκρουσε σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες- Νεκρός ο οδηγός σοβαρά τραυματίας η συνεπιβάτιδα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της Βούλας, με νεκρό τον οδηγό του πολυτελούς οχήματος, όταν εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δένδρο στο διαχωριστικό διάζωμα και τυλίχτηκε στις φλόγες

Το superCar είχε κίνηση (13/01-21.00) επί της Κωσταντίνου Καραμανλή όταν στο ύψος του 175, στην αρχή της οδού Αθηνάς στο φανάρι στα πηγαδάκια της Βούλας, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο της νησίδας, στη διασταύρωση της παραλιακής με τη Λεωφόρο Βάρης και τυλίχθηκε ακαριαία στις φλόγες. Παρά την άμεσε ανταπόκριση σε βοήθεια, η συνοδηγός εκτινάχθηκε από τη θέση της, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και κατέληξε νεκρός. Σοβαρά τραυματίας παρελήφθη από το σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος η συνεπιβάτιδα για το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, νεκρός είναι ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού ο οποίος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ σοβαρά τραυματίας η σύζυγός του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Από την άδεια κυκλοφορίας, διακριβώθηκε ότι μόλις σήμερα ο 45χρονος είχε αγοράσει το Ferrari και έκανε βόλτα με τη σύζυγό του. Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες του θανατηφόρου τροχαίου ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ από τη σύγκρουση ο κρότος ήταν πολύ δυνατός.

Στο σημείο άμεσα μετέβη έξοδος του 8ου ΠΣ και κλιμάκιο του Α Τμήματος Τροχαίας ΝοτιοΑνατολικής Αττικής.