Βουλγαρία: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα για οικογένεια γιατρών από την Άρτα

Τραγωδία για οικογένεια ιατρών απο την Άρτα ενώ ταξιδευαν  στη Βουλγαρία για να δουν τα παιδιά τους.

Νεαρή μητέρα, έχασε την ζωή της και το 10άχρνο παιδί της μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ύστερα από τροχαίο στην έξοδο της πόλης Μπλαγκόεβγκραντ εξω απο τη Σόφια, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (19/02).

Όπως μεταδίδουν βουλγάρικα ΜΜΕ, αυτοκίνητο (ΒΜW) με ελληνικές πινακίδες, παρεξέκλινε της πορείας του -πιθανότατα -λόγω μεγάλης ταχύτητας και ολισθηρότητας του οδοστρώματος με περιστροφή στον άξονά του, προσέκρουσε σε κράσπεδο και βγήκε από το δρόμο.

Απο το αυτοκίνητο που καταστράφηκε ολοσχερώς, ανασύρθηκε νεκρή μια νεαρή Ελληνίδα ενώ το 10χρόνο παιδί της οικογένειας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Μπλαγκόεβγκραντ. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε, χωρίς να τραυματιστεί.

Όπως αναφέρεται σε τοπικές ιστοσελίδες της Άρτας, νεκρή είναι η γιατρός ενδοκρινολόγος Μαρία Κραβαρίτη, ενώ ο επίσης γιατρός- γυναικολόγος- σύζυγός της Ανδρέας Παπαχρήστος, φέρεται να οδηγούσε το οικογενειακό αυτοκίνητο ταξιδεύοντας στη Βουλγαρία για να δουν την κόρη τους, τραυματίστηκε ελαφρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας Βαγγέλη Χαρμπή, οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν εχουν γίνει γνωστές, με τον ιατρικό κόσμο της Άρτας, να είναι συγκλονισμένος καθώς η ιατρός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας και πρώην πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας ήταν ιδιαιτερως αγαπητή στην τοπική κοινωνία και δραστήρια στα κοινά.