Βούλα: Φονική ενέδρα σε πεζό- Οι δράστες διέφυγαν με δίκυκλο

Αναζητήσεις για του αναβάτες δικύκλου ως δράστες ένοπλου

UpDate (29/05-22.10) Νεκρός ο άνδρας ηλικίας περίπου 50ετών ο οποίος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματίας στο Νοσοκομείο. Το θύμα ήταν υπήκοος Βελγίου, επιχειρηματίας με δραστηριότητα στην Ελλάδα στον τομέα του εμπορίου. Στη σκηνή του εγκλήματος έχουν περισυλλέγει δύο κάλυκες των 9mm.

Οι δύο άνδρες με τα μαύρα ρούχα, αναβάτες δικύκλου, πυροβόλησαν σε βάρος άνδρα ενώ βρισκόταν σε είσοδο πολυκατοικίας (29/05-21.25) επι της οδού Δωδεκανήσου 14 στη Βούλα και στη συνέχεια αποχώρησαν προς την παραλιακή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, οι δράστες με μαύρα ρούχα, πυροβόλησαν δύο φορές, και αποχώρησαν με δίκυκλο μικρού κυβισμού. Από πληροφορίες ο άνδρας είχε σταθμεύσει το όχημά του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και αποβιβάστηκε  όταν δέχθηκε τις φονικές βολίδες στο κεφάλι. Το θύμα της επίθεση μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο .

Αναζητήσεις από τα πληρώματα της Αμεσης Δράσης. Ενώ στο χώρο έχει κληθεί κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής.