Βούλα: Ενέδρα σε πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ- Τέσσερις Αστυνομικοί τραυματίες

Προσαγωγές περίπου 10ατόμων ως δράστες επίθεσης σε πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ. Κατασχέθηκαν ρόπαλα, γκαζάκια και μαχαίρι.

Επίθεση με πέτρες και ρόπαλα δέχθηκαν Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ΝοτιοΑνατονατολικής Αττικής όταν με σήμα Κέντρου κλήθηκαν να μεταβούν στην οδό Πλαπούτα 10-12 στη Βούλα για συγκεντρωμένα άτομα, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Οι Αστυνομικοί προσέγγισαν στο σημείο, και δέχθηκαν επίθεση, με ρόπαλα και μπουνιές πριν προλάβουν να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Με συνδρομή ενισχυτικής προχώρησαν σε 10 συλλήψεις, ορισμένα εκ των οποίων, προσπάθησαν να διαφύγουν, πηδώντας από την περίφραξη στο Σχολείο. Τρεις από τους τέσσερις της ομάδας ΔΙΑΣ- δύο άντρες και τη μία γυναίκα- τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο,

Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr αποδίδουν τα άτομα στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, από δύο διαφορετικές συμμορίες, με αφορμή για τη συμπλοκή υπόθεση ναρκωτικών. Οι νεροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο, έξω από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει ένας από τους εμπλεκόμενους στην επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών, ενώ μαθητές και γονείς παρακολουθούσαν απογευματινές τους δραστηριότητες.