Βούλα: Εισβολή κουκουλοφόρων σε βίλα επιχειρηματία

Οι δράστες “άρπαξαν” από Κεντρικό Δρόμο της Βούλας τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό και υπό την απειλή όπλων την ανάγκασαν να τους βάλει στη βίλα του επιχειρηματία.

Η βίαιη έφοδος των κουκουλοφόρων, στη βίλα της οδού Βουλγαροκτόνου στη Βούλα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (06/04-20.45). Οι τέσσερις δράστες, άρπαξαν με τη βία από κεντρικό δρόμο της Βούλας τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό και την ανάγκασαν με απειλή να τους βάλει στη βίλα του επιχειρηματία ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ την ζητούν επίμονα να τους οδηγήσει στο χρηματοκιβώτιο.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας ζει μόνιμα στην Ελβετία

Έντρομη η 64άχρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες , άκουσε τους δράστες να απαιτούν να τους αποκαλύψει το χώρο που υπάρχουν χρήματα και τιμαλφή. Οι ληστές βρήκαν την πόρτα του γραφείου κλειδωμένη, και δύο από τους συνεργούς βγήκαν εξωτερικά και έσπασαν με λοστό τη τζαμαρία εισβάλλοντας στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια, διέφυγαν, με λεία €4.000 και δύο ρολόγια – Rolex και Bulgari- τα οποία εντόπισαν σε συρτάρια του γραφείου.

Οι κακοποιοί, έσπασαν το κινητό της 64άχρονης ώστε να κερδίσουν χρόνο για να διαφύγουν. Οι Αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ληστές παρακολουθούσαν την οικία του επιχειρηματιά, καιρό πριν με την αίσθηση ότι στο εσωτερικό θα υπήρχε χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και μετρητά.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.