«ΒΟΡΕΙ.Α.Σ.»: Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στις εκλογές

Στις κάλπες θα βρίσκονται το ερχόμενο τριήμερο οι Αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

image

Συνάδελφοι με τη συμμετοχή σας και την ψήφο σας θα δώσετε το μήνυμα ότι καθορίζετε τη δική σας τύχη. Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, στις 25, 26 & 27 Μαΐου από ώρες 09:00 έως 19:00 στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής (Γ. Πιτταρά 1, 1η πάροδος), για να γίνετε ρυθμιστές των πραγμάτων
Είμαστε εδώ να παλέψουμε προκειμένου να δούμε καλύτερες μέρες στις υπηρεσίες που στεγάζονται στα γεωγραφικά όρια της Βορειοανατολικής Αττικής.
Η συμμετοχή στα κοινά και η εκλογική διαδικασία αφορά όλους μας, διότι εμείς όλοι είμαστε αυτοί που θα απολαύσουμε ή θα υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών μας.
Σας προσκαλούμε να μας δώσετε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας με σοβαρότητα, επιχειρήματα και προτάσεις για όλες τις υπηρεσίες της Βορειοανατολικής Αττικής, για τα Τμήματα Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας καθώς και του Τμήματος Αλλοδαπών.
«ΒΟΡΕΙ.Α.Σ.»

Οι υποψήφιοι της ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ:
ΒΑΛΑΤΣΟΣ Δημήτριος – Α.Τ. ΚΑΛΑΜΟΥ
ΔΟΜΟΥΤΖΟΓΛΟΥ Κωνσταντίνος – Τ.Τ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΖΟΛΩΤΑΣ Γεώργιος – Τ.Α. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΚΟΡΑΝΗΣ Σωτήριος – Α.Τ. ΠΑΠΑΓΟΥ
ΜΑΚΡΗΣ Γεώργιος-Νεκτάριος – Α.Τ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Αναστάσιος – Α.Τ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΤΣΙΑΤΣΙΜΑΣ Δημήτριος – Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ