Κορυδαλλός: Διάταξη δημοσιοποίησης στα στοιχεία 39άχρονου- Ασελγούσε σε ανήλικα

Στη δημοσιότητα, με σχετική Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά,  τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 39άχρονου κατηγορούμενος για ασέλγεια με ανήλικο.

image

ΝΤΟΥΤΣΙΑ Σπυρίδωνα του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα στις 7-10-1977 στον Κορυδαλλό.
image

Ο 39άχρονος συνελήφθη (12/05) στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών .

Είχε προηγηθεί καταγγελία της μητέρας ανήλικου η οποία διαπίστωσε ότι ο 39άχρονος το απογευμα της ιδιας ημερας (12/05) ειχε εενεργήσε ασελγείς πράξεις στο 16άχρονο- ανήλικο- γιο της, ο οποίος τον επισκέφτηκε στην οικία του, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

image

Κατά την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι ο 39άχρονος, τα τελευταία δύο χρόνια, κατ’ επανάληψη ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου, ενώ σε καποιες περιτωσεις του ππροσέφερ μικρά χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα, ενώ του διέθετε και κάνναβη.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 500 κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, 2εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και 202ψηφιακοί δίσκοι- σε δειγματοληπτικό έλεγχο εντοπίσθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας-.

Ο 39άχρονος, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, όπως είχε αναφερθεί σε επίσημες ανακοινώσεις (16/05) ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Α/Υ Θεόδωρος Χρονοπουλος.

Η δημοσιοποίηση στοιχείων του 39άχρονου, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που κατηγορείται.