Βόλος: Τη βρήκε ο σύζυγος αιμόφυρτη- Το οικόσιτο Ντόγκο Αρζεντίνο τρόμαξε από την ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρει και τους επιτέθηκε

Ο σύζυγος της επιχείρησε ΚΑΡΠΑ  ο σκύλος της οικογένειας τρόμαξε από τις μαλάξεις για ανάνηψη και τους επιτέθηκε

Η 69άχρονη γυναίκα κατέληξε (18/01-11.00) στο σπίτι που ζούσε το ζευγάρι στα Καλά Νερά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο. Σύμφωνα με το σύζυγό της, αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και έχασε τις αισθήσεις της στην κουζίνα του σπιτιού, ενώ ήταν μόνη της στο σπίτι. Ο σύζυγος της γυναίκας την εντόπισε πεσμένη στο πάτωμα ενώ ο σκύλος της οικογένειας, ένα μεγαλόσωμο Ντόγκο Αρτζεντίνο ήταν από πάνω της. Ωστόσο ο σκύλος, τρόμαξε όταν τον είδε να επιχειρεί να ανάνηψη για να την επαναφέρει στη ζωή και τους επιτέθηκε. Ο ίδιος κάλεσε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες, να διαπιστώνουν το θάνατό της.

Η γυναίκα, ήταν αιμόφυρτη και έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο λαιμό

Ο σύζυγος της 69άχρονης, Χαράλαμπος Ιωακειμίδης, παρά τις αναφορές που ήθελαν το οικόσιτο ζώο να επιτίθεται στην σύζυγό του, διευκρίνισε ότι, «Εγώ έλειπα από το σπίτι και με πήρε ο γείτονας τηλέφωνο και τη βρήκε πεσμένη. Η γυναίκα μου είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Δεν ξέρω, ζαλίστηκε και έπεσε και χτύπησε σε ένα τούβλο στο κεφάλι και το σκυλί πήγαινε, την έγλειφε για να τη συνεφέρει» τόνισε σοκαρισμένος και συνέχισε: «Ο σκύλος ήθελε να τη γλείψει, το σκυλί την δάγκωσε όταν πήγα να της κάνω μαλάξεις. Αυτό ήρθε να δαγκώσει εμένα γιατί φοβήθηκε μην της κάνω ζημιά. Ο σκύλος την υπεραγαπούσε, όταν πήγα να της κάνω μαλάξεις τρόμαξε, με αποτέλεσμα να δαγκώσει και τους δυο μας. Το σκυλί ήταν η αδυναμία της και το σκυλί την είχε πολύ αδυναμία» σημείωσε ο ίδιος.

Διευκρινίζεται ότι το Ντόγκο Αρτζεντίνο ήταν εκπαιδευμένο και σε διασώσεις

Αναμένεται η νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας.