Βόλος: Συλλήψεις και ταυτοποίηση γαι συμμετοχή στα επεισόδιο του Πανθεσσαλικού

Στα επεισόδια και τα έκτροπα έπονται συλλήψεις και ταυτοποίηση για όσους συμμετείχαν σε όσα προηγήθηκαν του τελικού κυπέλλου στο γήπεδο του Βόλου. Οι Αστυνομικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τέσσερα άτομα, καθώς έχουν προβεί σε δύο συλλήψεις -οπαδού του ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα και της ΑΕΚ στο Βόλο, καθώς αναμένονται αποτελέσματα από ταυτοποιήσεις και άλλων οπαδών για συμμετοχή στα επεισοδια.

Μεταξύ των κατασχεμένων, τα οποία δε δικαιολογούσαν την .. κατοχή των οπαδών, για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλλου,
° 4 φτυάρια
° 1 τσεκούρι
° 2 αξίνες
° διαρρηκτικά εργαλεία και δοκάρια.

Για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό βρίσκεται σε εξέλιξη εσωτερική έρευνα καθώς από τις εικόνες προέκυψε ότι Στην αερογέφυρας δεν υπήρχαν Αστυνομικές δυνάμεις, και όταν ακολούθησε η συμπλοκή παρακολουθούσαν από τη βάση της γέφυρας τις φοβίες συμπλοκές.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Οπως σχετικα επιλαμβάνεται απο οηγες του Μεγαρου της Κατεχάκη, φερονται οι δυο ΠΑΕ (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) να εθχαν δεσμευτεί στους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ την παρουσία υπαλλήλων εταιρείας σεκιούριτι για την ασφαλή μετάβαση των οπαδών στις θύρες τους, χωρίς όπως αποδείχθηκε καμία πρόβλεψη..