Βόλος: Προθεσμία για να απολογηθεί για το διπλό έγκλημα, έλαβε ο δράστης

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, ενώπιων του Ανακριτή και έλαβε 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί

Ποινική Δίωξη  για δύο ανθρωποκτονίες – της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 30χρονου αδερφού της Γιώργου Τσάπα, από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή  καθώς και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 53χρονης μητέρας τους, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία- για το μαχαίρι με λάμα 25 εκατοστών- άσκησε ο Εισαγγελέας του Βόλου στον 30χρονο Δ.Ρ δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου. Ως να μην έχει αντιληφθεί τη βαρύτητα των πράξεών του, ο Δ.Ρ φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα, «Δεν με νοιάζει, θα με κλείσουν μέσα, σε ένα μήνα θα βγω».

Πλήρωμα της Ασφάλειας οδήγησαν από την πίσω πόρτα των Δικαστηρίων τον κατηγορούμενο (06/04-14.00) εντός του Δικαστικού Μεγάρου, ενώ είχαν αναπτυχθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας εξωτερικά και σε περίμετρο.

Ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό παρέμεινε σχεδόν για μία ώρα στον Εισαγγελέα, με το συνήγορό του να αιτείται προθεσμία για να απολογηθεί, οπότε την Παρασκευή (09/04) θα οδηγηθεί και πάλι στο Δικαστικό Μέγαρο.