Βόλος: Παρουσιάστηκε και συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας της νονάς του

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου,  χωρις δικηγόρο, με τι μικρού κυβισμού δίκυκλό του, εμφανίστηκε και συνελήφθη ο καθ’ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του

Παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (08/11) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου ο 39χρονος Θανάσης Μυλωνάς δράστης της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του, μέσα το διαμέρισμά της, την περασμένη Πέμπτη (04/11) με 42 μαχαιριές, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αστυνομία μετά την ανεύρεση του πατώματος της νονάς του, ο 39χρονος  είχε ομολογήσει τη δολοφονία της.

Την περασμένη Πέμπτη (04/11) ο γιος της 75χρονης ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, και βρισκόταν στο διαμέρισμα κατά τη δολοφονία της, δήλωσε την εξαφάνισή της, καθώς “είχε βγει για ψώνια και δεν επέστρεψε”. Συγγενείς μετέβησαν στο διαμέρισμα και διαπίστωσαν ότι δεν έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της 75χρονης, ενώ σε έρευνα των Αρχών, εντόπισαν χρηματικό ποσό €13.000 και εικάζεται οτι ο δράστης, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δράστης κατάφερε 42 πλήγματα με μαχαίρι στην 75χρονη, στο πρόσωπο, το θώρακα, την κοιλιά και την καρδιά της νονάς του, στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της Λεωφόρου Καζανάκι, στην Ν. Ιωνία Βόλου. Το πτώμα της 75χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας, τυλιγμένη μέσα σε σκευάσματα.

Από το περασμένο Σάββατο (06/11) ο 39χρονος Θανάσης Μυλωνάς, “γνώριμος” στις Αρχές, με εμπλοκή σε κύκλωμα εκβιαστών, ήταν καταζητούμενος καθώς μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος διέφευγε και ήταν σε εξέλιξη αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η κηδεία της 75χρονης γυναίκας θα τελεστεί αύριο Τρίτη (09/11), στις 11:00πμ στο Βόλο.