“Το παιδί μου δεν λέω πως είνα αθώος, έκανε μ@@@@@@, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου”

Ο πατέρας του 35χρονου προπονητή Ομίλου Αντισφαίρισης στη Δυτική Αττική, επιχείρησε να υποβαθμίσει το κατηγορητήριο σε βάρος του γιου του, ενώ υποστήριξε ότι έχει υποβληθεί σε βάρος του μια καταγγελία

«Η δική του πλευρά (σσ. του γιου του) είναι πως είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό, ούτε τίποτα. Απλώς είχε μια σχεσούλα μαζί της, δεν ξέρω για πόσο καιρό συνέβαινε μαζί της. Όλα είναι ένα τραγικό μπέρδεμα, δεν ξέρω τι έχει γίνει, έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μαμάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί. Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν οι γονείς τα παιδιά τους και τρέχουν τέσσερις μέρες στις Βουλγαρίες και στα Σκόπια για αγώνες.. Ο πατέρας δεν πρέπει να πει όχι; Όλοι φταίμε μαζί… δυστυχώς, φταίμε όλοι μαζί.»
«Η καταγγελία ήταν μόνο πως ήταν με την ανήλικη. Τίποτα άλλο, δεν είχε βιασμό, με συναίνεση κάθισε το κορίτσι, ερχόταν και στο σπίτι μου βασικά. Ο πατέρας της θέλει να τον εκδικηθεί. Αυτός όμως έχει πλακωθεί γιατί κάτι έχει κάνει με τη μάνα και την κόρη του και μπήκε ο γιος μου στη μέση και πλακώθηκαν στο ξύλο. Κι αυτός θεωρεί σωστό να τον ξεφτιλίσει, να τον θανατώσει, να τον κρεμάσει ανάποδα. Προσπαθώ να βρω τον πατέρα, να του πω “εντάξει, τι θες από μένα”, δε μπορώ.. “Θες να τον τιμωρήσεις, τιμωρησέ τον, μην καταδικάσεις το παιδί, αμαρτία είναι”».
«Το παιδί μου δεν λέω πως είνα αθώος, έκανε μ… γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Και τα παιδιά στα ίσα του την πέφτανε. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι νέος και άνετος; Ποια οικογένεια δεν θέλει τον καθηγητή για την κόρη της;», ανέφερε ο πατέρας του προπονητή τένις.
Στα στοιχεία του 35χρονου, υποβλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων μήνυση, εκδόθηκε ένταλαμα σύλληψης και εκτελέστηκε την παρασμένη Πέμπτη (04/11) και ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του. Την Παρασκευη (05/11) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε Ποινική Δίωξη για «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση» και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, με την προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί.