Βόλος: Υπό διερεύνηση η επίθεση σκύλου σε 30άχρονο- Με βαρύτατα τραύματα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται 30άχρονος άνδρας, ύστερα από άγρια επίθεση που δέχθηκε απο σκύλο, στη Νέα Ιωνία του Βόλου.

Διασωστες του ΕΚΑΒ κλήθηκαν τηλεφωνικά να παραλάβουν (15/01) τραυματία, ύστερα απο επίθεση σκυλου, επί της οδού Προύσσης, στη Ν.Ιωνία Βόλου.

Βαρύτατα τραυματισμένος- στο πρόσωπο, με πληγές στα χέρια και τα πόδια- με ασθενοφόρο  ο 30άχρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Η κατάσταση του ωστοσο, προκάλεσε την έκτακτη διακομιδή του στην Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται -σε κρισιμη κατάσταση εκτός κινδύνου ζωής- στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».
BlurImage(16-1-2017_5-34-54)

Κατά την Αστυνομική έρευνα εντοπίσθηκε μεγάλη ποσότητα αίμα-από την αιμορραγία του 30άχρονου -στην αυλή του σπιτιού του και στο δημόσιο δρόμο. Σύμφωνα με τους γείτονες ο τραυματίας ειναι ιδιοκτήτης ενος μεγαλόσωμου σκύλου, κι εξετάζεται ως ενδεχόμενο το θύμα να δέχτηκε επίθεση από το δικό του σκυλο.

Αρχικά ο 30άχρονος, κατέθεσε στους Αστυνομικούς ότι υπέστη επιληπτική κρίση μπροστά από περίπτερο στη Νέα Ιωνία, και εκεί δέχτηκε την επίθεση από σκύλο. Ωστόσο, η εκδοχή του δεν επιβεβαιώνεται από αυτόπτη μάρτυρα. Η αδερφή του 30άχρονου, ισχυρίζεται ότι ο αδελφός της ενδεχομένως να δέχθηκε επίθεση σκύλου κατ’ εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης, χωρίς να διευκρινίζει λεπτομέρειες. Ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο 30άχρονος να δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο.

Τον 30άχρονο ασθενή παρακολουθεί ομάδα νευρολόγων, πλαστικών χειρουργών και ψυχολόγων προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάστασή του, πριν προχωρήσουν σε επέμβαση.
Η υπόθεση διερευνάται απο τους αστυνομικούς της Υ/Δ Ασφάλειας Βόλου, προκειμένου να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες τραυματισμού του 30άχρονου. Έχουν ενημερωθεί ο Δήμος Βόλου και οι φιλοζωικές οργανώσεις .
______________
(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)