Βόλος: Ένταση, πετροπόλεμος, απώθηση με δακρυγόνα πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου (ΦΩΤΟ)

Eπεισόδια κατά την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στο “Πανθεσσαλικό”, εν όψει της σέντρας του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Απώθηση με χρήση δακρυγόνων από τις Αστυνομικές δυνάμεις. “Ελλειπή επιχειρησιακή ανάπτυξη” καταγγέλλουν για τη διοργάνωση.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

(06/05-20.00) Ανακοίνωση για καθυστέρηση 15 λεπτών στην έναρξη του αγώνα. Ηρεμία στο γήπεδο.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

(06/05-19.40) Εκπρόσωπος απο το γενικό νοσοκομείο Βόλου μιλώντας στο Sport FM μίλησε για αμέτρητους τραυματίες που μεταφέρονται. Εν τω μεταξύ οι παίχτες των δυο ομάδων μπαίνουν αυτη τη στιγμη στον αγωνιστικό χωρο του γηπέδου.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Περίπου 2,5 ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό γήπεδο του Βόλου.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στις Αστυνομικές δυνάμεις όταν επιχείρησαν να εισβάλλουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να γίνει επιχειρησιακή αντιμετώπιση απώθησης με δακρυγόνα από τα ΜΑΤ.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Λόγω του αέρα τα χημικά προκάλεσα αποπνικτική ατμόσφαιρα εντός γηπέδου στα θεωρεία των επισήμων και τα δημοσιογραφικά.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ Κατά την εισοδο στο γήπεδο οργανωμένων της ΑΕΚ, με εισιτήρια απέρριψαν μπουκάλια και πέτρες στα ΜΑΤ, και απο τις θέσεις της κερκίδας οργανωμένοι απέρριπταν κροτίδες στα ΜΑΤ στο στίβο του γηπέδου και ξέσπασαν μικρές εστίες πυρκαγιάς.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Χωρίς επιχειρησιακό σχέδιο η διάταξη των Αστυνομικών δυνάμεων, με νεκρή ζώνη ανάμεσα στους φιλάθλους, ενώ το διάζωμα, ενιαίο και αφύλακτο. Τα επεισόδια συνεχίζονται με τους οργανωμένους και τους Αστυνομικούς να τους απωθούν με ασπίδες και κρότου λάμψης.