“«Βολικές και αποσπασματικές διαρροές» ενός αδημοσίευτου Εισαγγελικού πορίσματος”

Ανακοίνωση και στατιστικά στοιχεια της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. με αφορμή τη δημοσιοποίηση του Εισαγγελικού πορίματος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Σεβόμαστε το έργο και το ρόλο της ελληνικής δικαιοσύνης (δεν είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο ισχύει και αντίστροφα). Αναφορικά δε με τους «τηλεοπτικούς δικαστές» και λοιπούς «κριτικούς του καναπέ» οι οποίοι αναπαράγουν «βολικά» αποσπάσματα του πορίσματος της εισαγγελικής έρευνας για την τραγωδία της Ανατολικής Αττικής που ουδέποτε δόθηκε επίσημα στη δημοσιότητα, ωστόσο στο βωμό της εκ του ασφαλούς κριτικής δε χάνουν την ευκαιρία να σκυλεύουν ένα αιματοβαμμένο Σώμα που βρίσκεται επί 24ωρου βάσης στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, τους προτείνουμε να αλλάξουμε για μια εβδομάδα ρόλους και τους παραθέτουμε επίσημα στατιστικά στοιχεία του έργου μας κατά την τελευταία 5ετια καθώς και κατάλογο των πεσόντων εν υπηρεσία συναδέλφων μας.
[pdf-embedder url=”http://www.nantiareport.gr/wp-content/uploads/2019/03/ΕΠΙΣΗΜΑ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΡΓΟΥ-ΠΣ.pdf” title=”ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ 2018 ΠΣ_ΜΑΤΙ_ΠΥ”]