Βοιωτία: Μετά την.. “παρεξήγηση”, Τσαμπά και Αστυνομικοί τα βρήκαν με εποικοδομητική συζήτηση

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας συζήτησε με Αστυνομικού η .. Γωγώ Τσαμπά

Μετά τις δηλώσεις της Γωγώς Τσαμπά σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή σε βάρος των Αστυνομικών του ΑΤ Ορχομενού, κατόπιν πρόσκλησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, συναντήθηκαν σε εποικοδομητική συζήτηση.

“Την 26/03/2020 κατόπιν προσκλήσεώς μας είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο γραφείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, την κυρία Γωγώ Τσαμπά.
Η λογική, ο αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση επιλύουν τις όποιες διαφωνίες χωρίς την ανάγκη δικηγόρων, εξωδίκων κτλ.
Κατόπιν εποικοδομητικής συζητήσεως η κ. Γωγώ Τσαμπά ενημερώθηκε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες στο νομό Βοιωτίας Αστυνομικοί, κατά την εκτέλεση των καθηκόντών τους , προβλήματα τα οποία βεβαίως η πλειοψηφία των συμπολιτών μας αγνοεί, καθώς επίσης και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Αστυνομικοί εν γένει αλλά και οι του Α.Τ. Ορχομενού ειδικότερα ,γεγονός που αποδεικνύουν και οι συχνές τους επιτυχίες στην καταπολέμηση της
εγκληματικότητας .
Η κ. Τσαμπά εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της στο δύσκολο έργο των συναδέλφων μας, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλουν υπό δυσμενείς συνθήκες, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της Βοιωτίας.
Ευχόμαστε στη φίλη της Ενώσεώς μας, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στην καριέρα της”.