“Βήμα πίσω” για το ορμητήριο του Ρουβίκωνα- Κλειστό λόγω.. κορωνοϊού

“Κλειστό” λόγω .. κορωνοϊού και το ορμητήριο του Ρουβίκωνα η κατάληψη ΒΟΞ

Στον κίνδυνο από την πανδημία του κορωνοϊού, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, αναγνωρίζουν ότι , “Το σύνολο της κοινωνίας βρίσκεται μπροστά σε μία πρωτόγνωρη για την γενιά μας πρόκληση. Η εξάπλωση της επιδημίας εκτός από το κίνδυνο για απώλειες ζωών προοιωνίζει ένα δυσοίωνο μέλλον και όχι μόνο από υγειονομική άποψη”..

Στα κοινωνικά δίκτυα δημοσιοποίησε το πρωί του Σαββάτου (14/03) την αναστολή της λειτουργίας για την κατάληψη ΒΟΞ, “.. σαν πρώτο μέτρο δικής μας αντίδρασης ανακοινώνουμε ότι ο κατειλημμένος κοινωνικός χώρος του Κ*ΒΟΞ παύει από σήμερα να είναι προσβάσιμος για το κοινό και όλες οι προγραμματισμένες πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για το άμεσο μέλλον αναβάλλονται”.

Ωστόσο οι συντάκτες του κειμένου δεν παραλείπουν να ασκήσουν και “κριτική” για τις πρόσφατες 1500προσλήψεις Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ, αναφέροντας χαρακτηριστικά,  “..Ίσως μόνο να αναρωτηθούμε πως θα ήταν σήμερα τα πράγματα αν αντί για 1500 αστυνομικούς που προσελήφθησαν πρόσφατα είχαν προσληφθεί 1500 γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό”, μεταξύ άλλων.