Βίλια, Αττικής : Κυνηγός εντόπισε βαλίτσα με τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας σε αποσύνθεση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κυνηγός σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια Αττικής, εντόπισε βαλίτσα στο εσωτερικό της οποίας είχαν τοποθετήσει τα μέλη από το πτώμα την γυναίκας

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε το μεσημέρι (29/12-16.25 ) κυνηγός ο οποίος είχε βγει σε ξέφωτο σε δύσβατη περιοχή του Κιθερώνα , στην περιφερειακή οδό Θήβας Ελευσίνας ανάμεσα στα χωρία Ερυθρές και Βίλια Αττικής. Από τις πρώτες αναφορές σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, την προσοχή του κυνηγού επικέντρωσε μια βαλίτσα σε απόκρυψη εγκαταλελειμμένη σε δύσβατη περιοχή. Όταν την άνοιξε, στο εσωτερικό της εντόπισε το πτώμα γυναίκας σε αποσύνθεση και άμεσα επικοινώνησε κι ενημέρωσε την Αστυνομία.

Αναφορές από Αστυνομικές πηγές του NantiaReport αναφέρουν ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα νεαρής ηλικίας. Ο δράστης είχε τεμαχίσει και τοποθέτησε τα μέλη της γυναίκας στη βαλίτσα. Ωστόσο όπως επισημαίνεται, η κατάστασή του πτώματος , δεν επιτρέπει μακροσκοπικά αναγνώριση, με τη διαδικασία να διεξάγεται με τη λήψη DNA. Ως το μόνο εύρημα, σύμφωνα με πληροφορίες, το οποίο εντοπίσθηκε στο χώρο, είναι ένα γυναικείο εσώρουχο .
Αστυνομικές πηγές πρόκειται να εξετάσουν εκκρεμείς υποθέσεις οι οποίες έχουν καταχωρηθεί ως αναζητήσεις εξαφανισμένων γυναικών, και θα ερευνηθούν ώστε να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της γυναίκας , η οποία έχασε τη ζωή της σε εγκληματική πράξη σε βάρος της.

Στο χώρο κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας και της ΔΕΕ ενώ για αυτοψία και νεκροψία στο χώρο όπου εντοπίσθηκε το πτώμα, κλήθηκε ιατροδικαστής.