ΗΣΑΠΒικτωρία: ΤΩΡΑ- Κλειστός ο σταθμός.. λόγω μετακίνησης των λαθρομεταναστών.

Η βροχή, προκάλεσε τη μαζική μετακίνηση των λαθρομεταναστών οι οποίοι είχαν στήσει παραπήγματα στην πλατεία, στις στεγασμένες εγκαταστάσεις του σταθμού, με αποτέλεσμα να διακόπτουν τα δρομολόγια εξυπηρέτησης για το κοινό.
21/09-21.30 Στο κλειστό του Taekwondo θα μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες απο πλ.Βικτωρια.

21/09-21.00 Σε εξέλιξη διαπραγμάτευση ώστε να πείσουν τους λαθρομετανάστες, μέσω των ενδιάμεσων, να μεταφερθούν σε στεγασμένες εγκαταστάσεις και να εγκαταλείψουν τον χώρο του ΗΣΑΠ.
Λόγω του συνωστισμού προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος να σημειωθεί ατύχημα, η διοίκηση του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου αποφάσισε να σταματήσει η διέλευση συρμών κι έκλεισαν την πρόσβαση στο σταθμό της Βικτωρια.
Το πρωί (21/09) είχε επιχειρηθεί και πάλι να μεταφερθούν σε στεγασμένες εγκαταστάσεις, οι λαθρομετανάστες, (πρόκειται για Αφγανους καταγεγραμμένους λαθρομετανάστες, και όχι για Σύρους πρόσφυγες) ωστόσο δε συμφώνησαν, και παρέμεναν στην πλατεία Βικτωρίας. Η συνεχιζόμενη βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες, προκάλεσαν τη μετακίνηση των λαθρομεταναστών, προς τις στεγασμένες εγκαταστάσεις του ηλεκτρικού σταθμού, απο νωρίς το μεσημέρι.

Στο σημείο έχει μεταβεί στατική δύναμη της ΕΛ.ΑΣ

 

 

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport