Βασιλικά Ευβοίας: Έρευνα για τους δράστες «τυφλής» ένοπλης επίθεσης με 14βολίδες, στο όχημα Αξιωματικού της Ασφάλειας

Το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης με πυρά κατά σταθερού στόχου, στο όχημα Αξιωματικού της Ασφάλειας Χαλκίδας, εξωτερικά της οικίας του στα Βασιλικά Ευβοίας, αναζητούν οι Αρχές, ώστε να προσδιορίσουν τους δράστες και να προχωρήσουν σε συλλήψεις

Στις υποθέσεις που είχε χειριστεί πρόσφατα και κατά το παρελθόν ο Αξιωματικός της Ασφάλειας Χαλκίδας αναζητούν οι Αρχές τους δράστες της ένοπλης επίθεσης έξω από το σπίτι του (17/04-02.30), στα Βασιλικά Ευβοίας. Τα οχήματα του Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και της συζύγου του, ήταν σταθμευμένα εξωτερικά της οικίας τους, και δέχθηκαν 14βολίδες πυροβόλου όπλου, με τους δράστες εν κινήσει, οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το ζευγάρι ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε έντρομο από την οικία ενώ οι δράστες είχαν αποχωρήσει .

Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είχε μεταφερθεί πρόσφατα στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών, χωρίς να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η επίθεση να έχει κίνητρο προσωπικές διαφορές και να μη είχε σχετίζεται με τις υπηρεσιακές του υποθέσεις.

Για το σοβαρό ένοπλο επεισόδιο, ενημερώθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Σπύρος Σκλάβος, ο οποίος διέταξε να διερευνηθεί ενδελεχώς και σε κάθε παράμετρό της η υπόθεση, ώστε να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα του δράστη που θα οδηγήσει και στα φυσικά πρόσωπα της ένοπλης επίθεσης.