Βαρυμπόμπη: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 19χρονος για την επίθεση στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη,  ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών παρέπεμψε σε Ανακριτή τον 20χρονο φίλο του δράστη που διαφεύγει

Ο 19χρονος ζήτησε (29/10) κι έλαβε προθεσμία μέχρι το πρωί της Τετάρτης (02/11) προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με τον 19χρονο υποστηρίζει ότι, «Εγώ δεν συμμετείχα στη συμπλοκή. Μόλις ξεκίνησε το περιστατικό, φοβήθηκα και απομακρύνθηκα. Όταν είχα μπει στο αυτοκίνητό μου, και χωρίς να γνωρίζω τι είχε συμβεί, μπήκε ο 26χρονος σε αυτό και μου είπε να φύγουμε». Ο νομικός συμπαράστατης του κατηγορούμενου, Παναγιώτης Σκαρογιάννης, επισημαίνει οτι και από τις μαρτυρίες των υπολοίπων της παρέας του θύματος προκύπτει οτι ο εντολέας του δεν συμμετείχε στη συμπλοκή, αλλά μετέφερε τον δράστη.

Οι έρευνες για τη σύλληψη του 25χρονου δράστη της δολοφονικής απόπειρας με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου σε επεισόδιο για την προτεραιότητα στην καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, είναι σε εξέλιξη.