Καλλιθέα: Ποινική Δίωξη στον πρώην πυγμάχο για το λάκτισμα στον ερασιτέχνη ψαρά

Ποινική Δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον Καζάκο πυγμάχο για το λάκτισμα στον 76χρονο ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος κατέληξε με ισχαιμικό επεισόδιο

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε (29/10) ο 46χρονος από το Καζακσταν, πρώην αθλητής πυγμαχίας, ο οποίος συνελήφθη μετά το θάνατο του 76χρονος ερασιτέχνη ψαρά, καθώς μεταξύ τους είχε προηγηθεί επεισόδιο, στην Μαρίνα της Καλλιθέας, το πρωί της Παρασκευής (28/10-10.30)

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, οι δύο άντρες είχαν διαπληκτιστεί και στο παρελθόν γιατί ο 46χρονος κολυμπούσε στο σημείο που ψάρευαν οι ερασιτέχνες στα νερά του όρμου Φαλήρου. Ο 76χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και κατέληξε συνεπεία ισχαιμικού επεισοδίου.

Ο πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών, συνελήφθη όταν κατέληξε ο 76χρονος, καθώς σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία. Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας  Καλλιθέας, ο 46χρονος Καζάκος, δεν είχε αντιληφθεί ότι ο ηλικιωμένος είχε καταλήξει στο χτύπημα που δέχθηκε, αποχώρησε μετά τον καυγά και πήγε στο συνοικιακό καφενείο επί της οδού Δημοσθένους όπου και συνελήφθη.