Βαρυμπόμπη: Επιτέθηκαν και προπηλάκισαν Πυροσβέστες

Καταγγελία προς την Αστυνομία υποβλήθηκε από τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής δύναμης που επιχειρεί στον κόμβο Βαρυμπόμπης για επεισόδιο σε βάρος των πληρωμάτων από άτομα που μετέβησαν στο σημείο

Σύμφωνα με την καταγγελία προς την Αστυνομία οργανωμένη ομάδα ατόμων, κινήθηκα απειλητικά και επιτέθηκαν λεκτικά στου Πυροσβέστες που είχαν επιχειρησιακό ορμητήριο στο κόμβο Βαρυμπόμπης. Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (06/08-23.30)

Ανεξάρτητη πηγή αποδίδει σε νεαρής ηλικίας τα άτομα, με πρόθεση να μεταβούν σε σημείο που μαίνεται η φωτιά να συνδράμουν στο έργο της πυρόσβεσης. Ωστόσο δεν τους επετράπη η μετακίνηση καθως κρίθηκε επικίνδυνο για την ακεραιότητά τους και καθώς οι δυνάμεις ήταν επαρκείς. Με αυτή την αφορμή αντιπαρατέθηκαν με τους Πυροσβεστες που επιχειρούν στην περιοχή.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της αστυνομίας και στο σημείο μετέβη διμοιρία των ΜΑΤ, με ανάπτυξη φραγμού κατά μήκος της γέφυρας, εμποδίζοντας την πρόσβαση προς τους άνδρες της Πυροσβεστικής.