Βαρυμπόμπη: Επιχειρηματίας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από νεαρό άνδρα για την προτεραιότητα σε καντίνα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε Ιδιωτικό θεραπευτήριο, επιχειρηματίας θύμα αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι από νεαρό δράστη ο οποίος διαφεύγει με αφορμή επεισόδιο για την προτεραιότητα στην καντίνα

Σύμφωνα με ενημέρωση από αστυνομική πηγή, ο 58χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, δέχθηκε 15 πλήγματα από μαχαίρι και έχει υποβληθεί σε χειρουργείο, παραμένει σε νοσηλεία με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή, ενώ έχει διαφύγει τον κίνδυνο ζωής. Σύμφωνα με την κλινική εικόνα του ασθενούς, φέρει πολλαπλά τραύματα μεταξύ των οποίων και στο ύψος της μηριαίας αρτηρίας και της κοιλιάς.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10-04.30) έξω από καντίνα επί της Λ.Ερυθραίας, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, δύο νεαροί 20ετων και 25χρόνων βρέθηκαν σε αντιπαράθεση με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο 58χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του Real Estate με έδρα τα βόρεια προάστια της Αττικής, γνωστός από πρώην μακροχρόνια σχέση με μοντέλο και παρουσιάστρια.

Ο 25χρονος δράστης κατά τη διάρκεια του καβγά που ξέσπασε, με μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του, έπληξε τον 58χρονο επιχειρηματία  και αμέσως αποχώρησε με τον 20χρονο φίλο του επιβαίνοντες στο όχημα του. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες αφορμή για το διαπληκτισμό μεταξύ των μελών στις δύο παρέες, ήταν η προτεραιότητα στην ουρά της καντίνας.

Η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο με κατηγορία σε συνέργεια απόπειρας ανθρωποκτονίας ο οποίος ήταν και ο οδηγός του (Ford) οχήματος διαφυγής ενώ ο 25χρονος ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, ως δράστης της αιματηρής επίθεσης, αναζητείται καθώς σε βάρος του εκκρεμεί κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς.