Ευρυτανία: Έρευνες για αστυνομικό για τον οποίο δηλώθηκε εξαφάνιση

Οι έρευνες ξεκίνησαν με δήλωση εξαφάνισης για τον 42χρονου αστυνομικο από τους οικείους του, όταν μετέβη στον τόπο ιδιαίτερης καταγωγής του στην Ευρυτανία

Ο 42χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττική, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε το πατρικό του, για  αγροτικές εργασίες. Το πρωί της Παρασκευής (28/10-10.30) ενημέρωσε τη μητέρα του ότι θα πήγαινε να εφοδιάσει βενζίνη το όχημα του και στη συνέχεια οι κλήσεις των οικείων του έμειναν αναπάντητες καθώς και οι αναζητήσεις τους, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το όχημά του 42χρονου αστυνομικού εντοπίσθηκε στο δρόμο προς το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», ξεκλείδωτο ενώ στο εσωτερικό του είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο.

Στο σημείο μετέβησαν διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ- το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», ξεπερνάει τα 50 μέτρα βάθος- έχουν εντοπιστεί ίχνη παρουσίας και απότομης πτώσης κι εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του 42χρονου. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και η καταρρίχηση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, πυροσβέστες και κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ Λαμίας καθώς επίσης εθελοντές διασώστες.

Στη γέφυρα της Τατάρνας, από τις προηγούμενες ημέρες (22/09) είναι σε εξέλιξη έρευνα αναζήτησης για τη 48χρονη μητέρα από το Καρπενήσι. Το όχημα της εντοπίσθηκε στο σημείο και στο εσωτερικό του είχε αφήσει χειρόγραφο σημείωμα που αφορούσαν την οικογένειά της. Ωστόσο η έρευνα και στο εσωτερικό της λίμνης χωρίς αποτέλεσμα στην αναζήτηση της γυναίκας.