Βάρκιζα: Ξέχασαν νήπιο σε σχολικό λεωφορείο για πέντε ώρες- Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Οδηγός σχολικού ξέχασε κατά την παράδοση των νηπίων στον ΠαιδικόΣταθμό, ξέχασε στο λεωφορείο του, νήπιο 2χρονο κορίτσι και μετά από πέντε ώρες πολίτης άκουσε το κλάμα και ενημέρωσε της Αστυνομία

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (20/09) ο οδηγός σχολικού παρέδωσε τα νήπια στον Παιδικό Σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα μέχρι το μεσημέρι οπότε και θα επέστρεφε, για να παραλάβει τα νήπια για να τα παραδώσει στους γονείς τους.

Στον Παιδικό Σταθμό όμως δεν είχαν μεταβεί όλα τα νήπια,  καθώς το 2ετων κοριτσάκι είχε παραμείνει στο εσωτερικό του Σχολικού λεωφορείου ενώ ούτε οι υπεύθυνοι  νηπιαγωγοί είχαν αντιληφθεί την απουσία της μικρής.

Το κοριτσάκι κοιμόταν όταν ξύπνησε ξαφνικά και τρομαγμένο έβαλε τα κλάματα. Περαστική γυναίκα (20/09-12.00) άκουσε το κλάμα του ενημέρωσε την αστυνομία. Πλήρωμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απεγκλώβισε το νήπιο και ενημερώθηκαν οι γονείς του, ενω υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε ο οδηγός, η συνοδός, μία βρεφονηπιοκόμος, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού.