ΒΑΡΗ: Κέρδισε η “ΑΝ.ΑΝ.Α” για τη ΦΛΟΓΑ

Άφησαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, φόρεσαν τ’ αθλητικά τους και μπήκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου μπάσκετ Αστυνομικοί και καλλιτέχνες, έδωσαν πάσες, σουτ.. αλλα ο αγώνα κρίθηκε στο τρίποντο, υπέρ της ομάδας των Αστυνομικών.

image

Αστυνομικοί από Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικης Αττικής με την ομάδα της «ΑΝ.ΑΣ.Α» , βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα «Stars» των καλλιτεχνών- Θανάσης Βασιλάκος, Barrice, Bo (ράπερ), Ηλίας Βρεττός, Απόστολος Γκλέτσος, Πάνος Καλίδης, Κώστας Καραφώτης, Πάνος Κιάμος, Κιμ, ΝΕΒΜΑ, Κώστας Μαρτάκης, ΜASTER TEMPO, Θάνος Πετρέλης, REC, Κώστας Σόμμερ και Γιώργος Τσαλίκης με προπονητή τους, τον Δημήτρη Παπανικολάου-, αναμετρήθηκαν (02/04-17.00)σε έναν αγώνα μπάσκετ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης για φιλανθρωπικό σκοπό, προς ενίσχυση του συλλόγου “Φλόγα”, γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
image

Την παρουσιασή της εκδήλωσης είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ενώ οι μικρές μαζορέτες της εθνικής ομάδας cheerleading «Αμαζόνες Βάρης» έδωσαν χρώμα και παλμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
image

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υποστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Κώστας Μιχαιρίνα, οι Διευθυντών των Διευθύνσεων Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος Βλάσης Βαλατσός και Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος Νίκος Κοκκίνης, ο Ταξιάρχος της Διεύθυνσης Επισήμων Προσώπων Φώτης Καραχάλιος ρκπτοσωποι της ΠΟΑΣΥ και ΕΑΣΥΑ κ.α.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής περιφέρειας Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο επίτιμος Πρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. βουλευτής Ν.Δράμας και Δημήτρης Κυριαζίδης κ.α.
image

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική, με ρους Μιχαλη Τζουγανάκη, Γιάννη Καψάλη και Βαγγελη Κονιτόπουλο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport