Βάρη: Φονική ενέδρα με νεκρό πυγμάχο της Πάτρας- Είχε απασχολήσεις σε υποθέσεις της “νύχτας”

Αναζητήσεις για τους επιβαίνοντες σε μαύρο τζιπ ως δράστες της δολοφονίας πυγμάχου, ο οποίος έπεσε νεκρός σε φονική ενέδρα στην περιοχή της Βάρης με τους δράστες να διαφεύγουν

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr νεκρός κατέληξε σε ένοπλη φονική ενέδρα (31/05-09.10) ο παλαίμαχος πυγμάχος Αναστάσιος (Τάσος) Μπερδέσης, με καταγωγή από την Πάτρα,  ενώ  βρισκόταν έξω από τον αθλητικό σύλλογο πυγμαχίας «Αίολος», στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στη Βάρη. Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο της δολοφονίας οι ιχνηλάτες έχουν περισυλλέξει 10 κάλυκες Kalashnikov.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του θύματος προέκυψε ότι είχε απασχολήσει σε υποθέσεις της “νύχτας”. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η δολοφονία αποδίδεται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντίπαλων ομάδων που συνδέονται με τον χώρο της νύχτας στη Νοτιοανατολική Αττική.

Η δολοφονία του παλαίμαχου πυγμάχου Αναστάσιος Μπερδέσης, σημειώνεται 15ημερες (16/05) από τη δολοφονίας έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση Αττικής με θύμα τον παλαίμαχο πυγμάχο της ΑΕΚ Μιχάλη Καπίρη γνωστό ως “κεφάλα” στον “κόσμο της νύχτας”.