Βάρη: Δικογραφία για την παρουσία του ΔΙΑΣ στα γραφεία της εταιρείας πετρελαιοειδών

Η Εισαγγελέας που ενημερώθηκε ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του αστυνομικολυ της ΔΙΑΣ ο οποίος θα δώσει και εξηγήσεις όταν βγει από το νοσοκομείο

Ως παράλληλη απασχόληση κατά παράβαση του κανονισμούς προέκυψε η παρουσία του αστυνομικού της ΔΙΑΣ ο οποίος τραυματίστηκε από την έκρηξη στην εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη. Σε βάρος του ενστόλου σχηματίστηκε δικογραφία καθώς διακριβώθηκε ότι παράνομα εργαζόταν ως φύλακας στα γραφεία της εταιρείας πετρελαιοειδών και είχε βάρδια το βράδυ της επίθεσης.

Η Εισαγγελέας που ενημερώθηκε για τα στοιχεία της έρευνας ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του ΔΙ.ΑΣ και ο αστυνομικός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις οταν λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο καθως είχε τραυματιστεί ελαφρά, στο μάτι από θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού.
Κατα την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή έχει καταγραφεί η μηχανή του δραστη ο οποίος τοποθέτησε και πυροδότησε τα μασούρια με τον δυναμίτη στο κτήριο της εταιρείας. Ενω καταθέσεις θα ληφθούν εκ νέου τόσο από υπαλλήλους οσο και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας πετρελαιοειδών αναζητώντας να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό για την πυροδότηση του εκρηκτικού μηχανισμού.