Βάρη: Άγνωστοι ενήργησαν πυρά στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου σε βάρος οδηγού και διέφυγαν με δίκυκλο

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν τη περιοχή της Βάρης

Οι δράστες επέβαιναν σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης της αρτοποιείου και ντελικατεσεν στη Βάρης Κορωπίου και ενήργησαν πυρά (27/07-21.40) κατά οδηγού τζιπ .

Αυτόπτες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες διέφυγαν με ένα Transalp μαύρο

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο , όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr δεκατρεις σφαίρες έχουν βληθεί από το όπλο των δραστών εκ των οποίων δύο έπληξαν τον οδηγό του οχήματος στο χέρι και την κοιλιά.

Ασφαλείς πληροφορίες του NantiaReport.gr από την εξακρίβωση στοιχείων του τραυματία, φέρεται να πρόκειται για τον 50άχρονο Γ.Μ ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει νόμιμές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα “παλιών” λογαριασμών

Ο τραυματίας Γ.Μ κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει σε μεγάλη δικογραφία που είχε σχηματισθεί και είχαν εκδοθεί 44 εντάλματα σύλληψης εις βάρος φυσικών προσώπων εκ των οποίων είχαν συλληφθεί 36 άτομα, ενώ οκτώ διέφευγαν της σύλληψης – μεταξύ των οποίων και ο τοτε 36άχρονος ΓΜ- καθώς αφορούσε ξεκαθάρισμα μεταξύ αντιπάλων ομάδων το καλοκαίρι του 2000 με δραστηριότητα σε όλο το Λεκανοπέδιο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ και ακολούθησε καταδίωξη προς τη Βάρη. Την υπόθεση έχουν αναλάβει από κοινού το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.