Βάλτος, Ορεστιάδας: “Λαθρομετανάστες με κλείσανε το δρόμο και για να σταματήσω έσπρωχναν γυναίκα με παιδί στο αυτοκίνητό μου”

Καταγγελία για ανεξέλεγκτα επιθετική δράση λαθρομεταναστών σε βάρος των κατοίκων στα ακριτικά χωριά της περιφέρειας στη Βόρεια Ελλάδα.

Κάτοικος της Ορεστιάδας, καταγγέλει την απόπειρα λαθροματαναστών σε βάρος της, να ακινητοποιήσουν το όχημα της.

Συμφωνα με όσα αναφέρει η Κούλα Τυρμπάκη, κινούμενη με το επαγγελματικό όχημα, το βράδυ της Παρασκευής (18/10) στην περιοχή του Βάλτου, λαθρομετανάστες, κινήθηκαν σε βάρος της και προσπάθησαν να της κλείσουν το δρόμο. Οταν η ίδια επιχείρησε να τους αποφύγει έσπρωξαν προς το όχημα της, διερχόμενη γυναίκα με το ανήλικο παιδί της.

Η επαγγελματίας οδηγός του αυτοκινήτου, κατήγγελε το περιστατικό στην Αστυνομία

 

Το περιστατικό αποτελεί ακόμα ένα περιστατικό σε όσα καταγράφονται σε ολόκληρη την χώρα.

«Βράζει» η Ημαθία μετά την «επίθεση» ομάδας λαθρομεταναστών σε σχολικό πάρτι

Είχε προγηθεί επεισόδιο σε σχολικό χορό Γυμνασίου το βράδυ του Σαββάτου (19/10) όταν επιχείρησαν να μπουν στο μαγαζί  17άχρονοι διαβιούντες στην περιοχή αλλοδαποί. Οι μαθητές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο καθώς όπως υποστηρίζουν οι μαθητές, οι λαθρομετανάστες παρενόχλησαν σεξουαλικά συμμαθήτριές τους και τους ανάγκασαν να αποχωρίσουν. Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψαν με καδρόνια, ρόπαλα και αλλους ομοεθνείς τους, με τον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας να μετατρέπεται σε πεδίο βίαιης αντιπαράθασης.

________________________

* thrakinea.gr