Τροχαίο Συγγρού: Συνελήφθη ο οδηγός του τζιπ που εγκατέλειψε το μοτοσικλετιστή ο οποίος κατέληξε

Εξετάζεται στην Τροχαία ο οδηγός του μαύρου τζιπ, ο οποίος παρέσυρε το απόγευμα της Κυριακής μοτοσικλετιστή στη Λ.Συγγρού και τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα όπου και κατέληξε.

Με την απεικόνιση από κάμερα ασφαλείας, της στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος (08/12-18.00) στο ρεύμα της καθόδου, της λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της οδού Λαγουμιτζή, οι αστυνομικοί της Τροχαίας, κατάφεραν να εντοπίσουν το τζιπ και να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του.

Οι Αστυνομικοί της Τροχαίας που χειρίζονται την υπόθεση, στη δικογραφία προκειται αν αποτυπώσουν τον ισχυρισμό που παραθέτει ο ιδιοκτήτης του τζιπ, και με την σχετική ενημέρωση του Εισαγγελέα, να λάβουν εντολές για την ποινική μεταχείρηση του.

Σύμφωνα με την προανακριτική έρευνα το τζιπ μεγάλου κυβισμού έκλεισε τον αναβάτη του δικύκλου,  με αποτέλεσμα ο οδηγός να πέσει στο δεξί πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Παρά το ότι φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά κατέληξε στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.