Τροχαίο MadClip: Εντοπίσθηκε ο οδηγός του AudiR8

Στην αναγγελία αναζήτησης πληροφοριών αναφορικά με AudiR8 που αποτυπώθηκε σε βιντεοληπτικό υλικό στο σημείο του δυστυχήματος με θύμα τον 34χρονο Πίτερ Αναστασόπουλος ο οδηγός του οχήματος παρουσιάστηκε αυτοβούλως

Αστυνομικοί του Ά Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, έλαβαν κατάθεση από τον οδηγό του δεξιοτίμονου AudiR8 το οποίο έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό κάμερας να σταματάει στο σημείο που κατέληξε το Porsche Carrera S του Πίτερ Αναστασόπουλος, ελάχιστα μετα τη πρόσκρουση και την ακινητοποιησή του στον ευκάλυπτο στο διάζωμα της παραλιακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, o οδηγός Έλληνας μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, κλήθηκε στα γραφεία του Α Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς επικοινώνησε αυτοβούλως, μετά την δημόσια έκκληση σε αναζήτηση πληροφοριών από την αστυνομία.

Ο οδηγός του οχήματος κατέθεσε οτι επέβαιναν στο AudiR8 με τη σύζυγό του επιστρέφοντας από έξοδο, όταν από την αριστερή πλευρά τους προσέγγισε εν κινήσει το Porsche Carrera S με οδηγό τον τραπερ. Σε στάση στο φανάρι, ο οδηγός του Porsche Carrera S μολις άναψε πράσινο, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, και συνέχισε την πορεία του, για περίπου 500μετρα, όπου το όχημα του 34χρονου Πίτερ Αναστασόπουλος, κατέληξε στον ευκάλυπτο.

Το ζευγάρι που επέβαινε στο AudiR8 συνέχισε την πορεία του και επέστρεψε στο σπίτι του. Όταν ο οδηγός είδε την ανακοίνωση της αστυνομίας και συνδύασε τα γεγονότα,  επικοινώνησε με την αστυνομική Υπηρεσία για να καταθέσει τη μαρτυρία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr τα γεγονότα όπως τα παραθέτει ο οδηγός του AudiR8 αποδεικνύονται και από βιντεοληπτικό υλικό που έχει περισυλλεγεί στη διαδρομή που ακολουθούσαν τα οχήματα.

Με την πραγματογνωμοσύνη από την αυτοψία, τα πειστήρια που έχουν περισυλλεγεί απο το σημείο του δυστυχήματος καθώς επίσης βιντεοληπτικό υλικό, καταθέσεις και την ιατροδικαστική έκθεση ο φάκελος θα υποβληθεί αρμοδίως. Για την εξέλιξη ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας.