Πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip αναζητά η Τροχαία- Αναζητείται AudiR8 δεξιοτίμονο

Από την αυτοψία και τα ευρήματα, το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, εντόπισε παρουσία ενός Audi R8 το οποίο φέρεται να κινείται στο χώρο του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος με θύμα το Mad Clip

Σε όμορη κίνηση, το porsche Carrera S και ένα δεξιοτίμονο AudiR8, κινούνται τα ξημερώματα (02/09) στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Σε βιντεοληπτικό υλικό κάμερας,  όπως αναφέρουν πηγές του NantiaReport.gr, διακρίνεται μετά την πρόσκρουση του Porsche Carrera S με οδηγό τον 34χρονο Πίτερ Αναστασόπουλος στον ευκάλυπτο,  η κίνηση ενός δεξιοτίμονου AudiR8, να αποχωρεί μετά από ολιγόλεπτη στάση στο σημείο να περνάει την εκκλησία της Αγίας Φανερωμένης και να στρίβει στο επόμενο φανάρι.

«Προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του Porsche, εκδόθηκε η ανακοίνωση της Τροχαίας, σε αναζήτηση πληροφοριών, ώστε να εντοπισθεί ο οδηγό του AudiR8 και να εξεταστεί σχετικά με όσα αντιλήφθηκε και γνωρίζει σχετικά με το δυστύχημα καθώς ήταν ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας στο χώρο, πριν αποχωρήσει από το σημείο »,  αναφέρει στο NantiaReport.gr Αξιωματικός της Τροχαίας.

Όπως αναφέρεται στη επίσημη ανακοίνωση, «Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15πμ, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».