Τροχαίο Mad Clip: Ευρήματα πέδησης στο οδόστρωμα σε απόσταση 100m απο την πρόσκρουση του Porsche στον ευκάλυπτο

Τις συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου με το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού διερευνά η Τροχαία, ενώ στο σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος από την πρώτη στιγμή έγινε αυτοψία και καταγραφή των πειστηρίων

Ο 34χρονος Mad Clip με το προσωπικό του Porsche Carrera S, επέστρεφε απο την περιοχή της Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα. Νωρίτερα, είχε περάσει το φανάρι του ύψος του «Λαιμού», με μεγάλη ταχύτητα. Ενώ μαρτυρίες αναφέρουν  ότι ο Mad Clip όταν άναψε πράσινο στο σηματοδότη, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα κατά την εκκίνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όπως αναφέρουν πηγές του NantiaReport.gr,  το Porsche Carrera S, που οδηγούσε ο τραπερ Mad Clip, είχε αναπτύξει ταχύτητα περισσότερο από 150 χλμ/ ώρα πριν χάσει τον έλεγχο του οχήματος και παρεκκλίνει της πορείας του επί του οδοστρώματος. Το όχημα άρχισε να πλαγιολισθαίνει με την αριστερή πλευρά (οδηγού) ενώ εντοπίζονται ίχνη φρεναρίσματος τουλάχιστον για 100 μέτρων μέχρι να κόψεις την κολώνα και να προσκρούσει σε ευκαλυπτο πανω στο διαχωριστικό διάζωμα, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη. Το πολυτελές όχημα προσέκρουσε με σφοδρότητα στον ευκάλυπτο με την πλευρά του οδηγού και «δίπλωσε». Η έξοδος της Πυροσβεστικής για δύο ώρες επιχειρούσαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός.

Βιντεοληπτικη καταγραφή από κάμερες αναμένεται να συμπεριληφθεί στο προανακριτικό υλικό προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος καθώς τα αίτια αποδίδονται στην ιλιγγιώδη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός.