Τροχαίο Αθηνών- Σουνίου: “Σε 2″ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλιστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φορα καταπάνω μου”

Είχε σοβαρό τροχαίο με το όχημά της στη λεωφόρο Αθηνών Σουνίου και περιγραφεί τη στιγμή που αντιλήφθηκε την αναπόφευκτη σύγκρουση και το μετά

Η ηθοποιός Ευτυχία Μελή, οδηγούσε το όχημα της, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (14/05) στο 43χλμ Αθηνών- Σουνίου, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με υπαιτιότητα οδηγού ο οποίος είχε αναπτύξει ταχύτητα με το δικό του όχημα.

“Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαιδευει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατι σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλιστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φορα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλιστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πανω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν οτι έτρεχε με 200.

Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του ειπα οτι χαίρομαι που ζει….. αλλα χαίρομαι πιο πολυ για την μαμάκα μου που ζω εγω. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζωα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστω τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον υπνο μου να μου λέει οτι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο . Πίσω από μένα ήταν ένας διμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο.

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!!
Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων”, αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα η ηθοποιός που  γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο σήριαλ «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ, να υποδύεται τη Κατερίνα Μαρόγλου, σύζυγο του Μιλτιάδη, (Κούλη Νικολάου).