Τροχαία ατύχημα για τον Πάνο Χάριτο: “Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές”

Τροχαία ατύχημα για Δημοσιογράφο της ΕΡΤ, όταν οδηγός οχήματος σε παράλληλη κίνηση με το δίκυκλό του, άλλαξε πορεία και τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

FB_IMG_1554925812131

Ο Δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Focus, Πάνος Χάριτος, παρέθεσε σε φωτογραφική απεικόνιση την εξάρτηση που έφερε και τον προστάτεψε σε τροχαίο ατύχημα που είχε ως αναβάτης δικύκλου.

Όπως περιγράφει ο Πάνος Χάριτος, ο οδηγός οχήματος σε παράλληλη κίνηση, ενήργησε ελιγμό, παρασύροντας το όμορα κινούμενο δίκυκλο στο οποίο επέβαινε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

“Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές”, επισημαίνει ο Δημοσιογράφος.

Screenshot_20190410-225030_Facebook

“Τελικά η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια για κάθε μοτοσυκλετιστή, είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι μηχανής. Το τελευταίο δεν το φόρεσα σήμερα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης όταν ο οδηγός του διπλανού οχήματος αποφάσισε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα (κι εμένα δίπλα του) ήταν η πτώση μου με ταχύτητα και με το κεφάλι στην άσφαλτο.
Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Ασκληπιείο Βούλας και τα παιδιά της ομάδας Δίας που αν και είχαν τελειώσει τη βάρδια τους σταμάτησαν κι έμεινα δίπλα μου για όσο χρειάστηκε στο δρόμο.

ΥΓ.1 τον Παναγιώτη, τη Δέσποινα, το Βαγγέλη (ξέρουν αυτοί).

Το Focus της Πέμπτης για αύριο ακυρώνεται (μαζί ξανά υην άλλη εβδομάδα με χέρια και πόδια στη θέση τους)”.

Περαστικά και σιδερένιος!