ΤΡΙΚΑΛΑ: Επέδειξαν στους υποψήφιους γονείς, τα τρία παιδιά τους.. "προς πώληση".

Ζευγάρι Βούλγαρων Ρομά, επιχείρησε να πουλήσει σε ζευγάρι, ένα από τα τρία παιδιά τους, τα οποία είχαν .. “προς πώληση”, έναντι αντιτίμου.

Πληροφορίες οι οποίες είχαν περιέλθει σε Αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων, ανέφεραν ότι Βουλγάρα Ρομά η οποία διαβιούσε σε καταυλισμό της περιοχής, είχε συμφωνήσει για να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της, σε ζευγάρι Τρικαλινών, με το ποσό για τη “συναλλαγή” στις 8.000€. Αστυνομικοί υποδύθηκαν τους «υποψήφιους γονείς» και έδωσαν ραντεβού (23/09) σε παιδιατρικό ιατρείο, με τον ιατρό να είναι ενήμερος για την παράνομη υπόθεση, και ο οποίος επρόκειτο να εξετάσει την υγεία του βρέφους. Σϋμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι των Βουλγαρων Ρομά είχαν “επιδείξει” στους “υποψήφιους γονείς” Αστυνομικούς τα τρία νήπια παιδιά τους, προκειμένου να “επιλέξουν” το βρέφος το οποίο θα υιοθετούσαν.
Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της Βουλγάρας Ρομά η οποία γέννησε το παιδί, ενώ  στην ίδια υπόθεση παρανομης υιοθεσίας εσυνελήφθησαν 7άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα και η “ενδιάμεσος” της παράνομης αγοραπωλησίας, και 5Τρικαλινοί, μεταξύ των οποίων ενας δικηγόρος κι ενας συμβολαιογράφος οι οποίοι διευκόλυναν την παράνομη υιοθεσία.

Οπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, θα ακολουθήσει επίσημη συνέντευξη τυπου για την υπόθεση (24/09) στην έδρα της υπηρεσίας στα Τρίκαλα.