Τριχωνίδα: Νεκρή η 44άχρονη Ειρήνη Λαγουδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας

Νεκρή η 44άχρονη Ειρήνη Λαγουδη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση, από την περιοχή της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας.

Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας διαφαίνονται κατά την αυτοψία στο χώρο, θάνατος της 44άχρονης Ειρήνης Λαγουδη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση (06/01-13.43) από την περιοχή της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας όπου διέμενε μόνιμα. Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να προκύψουν κατά τη διενέργεια της νεκροτομής (09/01).

Το πρωί του Σαββάτου (06/01) η 44άχρονη πήρε το αυτοκίνητο της από συνεργείο στο Αγρίνιο και επέστρεφε σπίτι της, με μία στάση, καθώς οπως ανέφερε στους δικούς της, θα πήγαινε για μια δουλεία και θα επέστρεφε, με επισήμανση οτι “δε θα αργήσει”, οπως αναφέρει ο αδελφός της.Ήταν και τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά της.

rfyuktjyuk

Το σώμα της 44άχρονης, εντοπίσθηκε από την Πυροσβεστική στην παραλία Φωτμού στο Πετροχώρι του Δήμου Θέρμου, σε απόσταση περίπου μιάμισι ώρας από το σπίτι της, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, στο οποίο είχε εκδηλωθεί φωτιά στο εσωτερικό του, με ένα μπιτόνι στον ίδιο χώρο ενω το σώμα της γυναίκας φέρει εγκαύματα.

Στις έρευνες συμμετείχε κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο, και λέμβο έρευνα στη λιμνοθάλασσα

Αστυνομία, ΕΜΑΚ, και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από νωρίς (08/01) είχαν εστιάσει τις έρευνες στην περιοχή της Τριχωνίδας κοντά στη Μυρτιά, στο Αγρίνιο, με στοιχείο την τελευταία φορά που εξέπεμψε σήμα το κινητό της.

xorafi

Στον τόπο έχει μεταβεί ιατροδικαστής Πατρών για αυτοψία και διενέργεια νεκροψίας, ενώ το πτώμα της 44άχρονης θα μεταφερθεί για τη νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Η Ειρήνη Λαγουδη, ήταν χήρα- πριν τρία χρόνια ο σύζυγός της κατέληξε από την επάρατο- και μητέρα τριών παιδιών- 22, 25 και το μικρότερο σε εφηβική ηλικία-, αποχώρησε από το σπίτι της (06/01) παίρνοντας μαζί, μονο το κινητό της τηλέφωνο και έκτοτε δεν είχε εντοπισθεί παρουσία της.

Η 44άχρονη, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην-σύντροφό της- είχαν χωρίσει-, και φέρεται να άφησε υπόνοια για την ακεραιότητά της, εάν επέμενε στο χωρισμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην σύντροφος της, φέρεται να έχει άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Οι Αρχές Ασφαλείας ερευνούν την υπόθεση ως εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένεται το πόρισμα της νεκροτομής, και αναζητούν τα κίνητρα για τον προσδιορισμό των πιθανών υπόπτων.