ΤΟΥΜΠΑ- ΘΣΝ : Ένοπλος κρανοφορος πυροβόλησε τη σύζυγό του

Εισέβαλε με καραμπίνα και κράνος σε ανθοπωλείο και πυροβόλησε στο πρόσωπο τη γυναίκα που βρισκόταν στο ταμείο.

image

Αποκλεισμενη η περιοχή στην Ανω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, περιμετρικά του ανθοπωλείου στην κεντρική οδό Αμφιπόλεως -σύμφωνα με πληροφορίες- ο ένοπλος άνδρας παραμένει στο εσωτερικό του ανθοπωλείου.
Η Αστυνομία έχει ζητήσει από τους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών να μείνουν στα σπίτια τους και να μη βγαίνουν στα μπαλκόνια τους.
Όπως προέκυψε, πρόκειται για 49χρονο άντρα ο οποιος εισέβαλε (29/11-08.10) στο ανθοπωλείο των πεθερικών του, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και πυροβόλησε τη 47χρονη σύζυγό του, με την οποία είχαν έντονες οικογενειακες διάφορες
σχεδόν εξ επαφής.
Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει τραύματα στην κλείδα στο θώρακα και στο κεφάλι, παραμένει διασωληνωμένη κι έχει μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

image

Σε έλεγχο στο υπόγειο της επιχείρησης η ΕΚΑΜ που κλήθηκε στην περιοχή με διαπραγματευτές, προκειμένου να πείσει ο δράστης να παραδοθεί, εντοπίσθηκε ο 49άχρονος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε με την καραμπίνα που είχε μαζί του ειχε αυτουραυματιστεί.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport