Τόσκας για Ρουβίκωνα: “Χαρτάκια πετάνε κι έξω από τον Λευκό Οίκο και δεν συλλαμβάνονται

Διαμαρτυρίες έξω από το Λευκό Οίκο χρησιμοποίησε ως παράδειγμα ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη για την επιχειρησιακή ανταπόκριση της Αστυνομίας σε δρασεις του Ρουβίκωνα.

“Κι έξω από τον Λευκό Οίκο πετάνε χαρτάκια, αλλά δεν συλλαμβάνονται”, ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίοτη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Προσπαθούμε να συλλαμβάνουμε όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν το Νόμο και τους οδηγούμε στη Δικαιοσύνη», ενώ πρόσθεσε ότι για περισσότερες από 100 περιπτώσεις ππαραπέμφθηκαν στα Δικαστήρια μέλη της αναρχικής συλλογικότητας.

«Η πραγματικότητα είναι ότι τώρα μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια και τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Εστιάζουμε στα κυκλώματα ναρκωτικών γιατί αυτά τροφοδοτούν και άλλες παραβατικές καταστάσεις», σχολίασε ο Νίκος Τόσκας, ενω  πρόσθεσε ότι «κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών. Συνδέονται και – εκούσια ή ακούσια – αυτά υπερασπίζονται».