Τόσκας: Δεν αποδοκίμασαν εμάς ..αλλά το Δήμαρχο Καλαμάτας που δεν εμφανίστηκε

Η παρουσία κυβερνητικού επιτελείου στην Καλαμάτα προκάλεσε εντονες αντιδράσεις πολιτων. Ο αναπληρωτής Υπουργός για αλλη μια φορα, επιχειρεί να παρουσιάσει μια τελείως διαφορετική εικόνα ..με το υλικό απο τις καμερες αδιάψευστο μάρτυρα..
Τόσκας: Δεν αποδοκίμασαν εμάς αλλά τον δήμαρχο Καλαμάτας που δεν εμφανίστηκε

Το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Καλαμάτα, βρέθηκε αντιμέτωπο με τις έντονες αντιδράσεις των πολιτών.  

Ο Νικος Τοσκας, μετέβη στις πληγείσες περιοχές της Μεσσηνίας και συμμετείχε σε σύσκεψη για τη αντιμετώπιση των προβλημάτων μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, τον υφυπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη. Οταν το κυβερνητικό επιτελείο βρέθηκε στους δρομους και στις γειτονιες με τους πολιτες να καταβαλλουν προσπάθεια να συμμετέχουν οσα δεν κατεστρεψε ολοσχερως η θεομηνία, βρεθηκαν αντιμέτωποι με τις αντιδράσεις των πολιτών.

Ήταν κάτοικοι και επαγγελματίας της Καλαμάτας η οποια ξέσπασαν κατα του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, που βρεθηκαν την περιοχή. Είναι χαρακτηριστική η εκφρααη της γυναικας επαγγελματία η οπια σε έντονο τονο τους ανέφερε, “έπρεπε να έρθετε με φτυάρια και όχι με γραβάτες και κοστούμια”

Ο αναπληρωτης Υπουργός Νικος Τόσκας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διέψευσε ότι αποδοκιμάστηκαν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης -μεταξυ των οποιων και ο ιδιος- και το κλιμάκιο που μετεβη για.. αποτίμηση της καταστροφής. Υποστήριξε δε, ότι οι κάτοικοι ήταν δυσαρεστημένοι με το Δήμαρχο της πόλης ο οποίος δεν ειχε εμφανιστεί για να παραστεί στις επαφές του κυβερνητικού κλιμακίου με τους πληγέντες.

Να σημειωθεί, για τις πληγείσες περιοχες εχει εξαγγελθεί ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση των πληγέντων από τη θεομηνία και με εντολή του, οι ανά την επικράτεια πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.